You are here

Assegurances

 

ASSEGURANÇA NÒMINA

Disposem a través de la companyia asseguradora Atlantis d'una assegurança que cobreix la nostra nòmina en casos de sanció per fets ocorreguts en horari laboral. Preus exclusius per afiliats/es. Podeu baixar-vos el full de sol·licitud i el triptic informatiu.

  • Sol·licitud assegurança de la nòmina:
    Després d'omplir-la, s'ha d'enviar al nostre fax al 93 100 10 38. Si tens cap dubte sobre les cobertures, etc, pots trucar al telèfon de l'asseguradora de Barcelona (934 964 770) o al que surt al mateix full d'informació. També et pots posar en contacte amb nosaltres a cocoforest@ccoo.cat.

ASSEGURANÇA PER INCAPACITAT TEMPORAL

La Federació de Serveis a la Ciutadadania de CCOO, posa a la vostra disposició tres modalitats diferents d’assegurança per cobrir la incapacitat temporal laboral. Podeu veure que entre elles difereixen pel que fa a prestacions, preus i dies màxims d’indemnització. 

Tingueu en compte que aquesta mena d’assegurances no cobreixen la baixa per hospitalització de qualsevol tipus, incloses les intervencions quirúrgiques. Recordeu també que Atlantis ofereix l’assegurança de pèrdues pecuniàries (assegurança de nòmina), amb un cost d’uns 16€ anuals. Cobreix fins a 24.000€ o 365 dies com a màxim. No cobreix en cas de fets intencionats o dolosos ni per fets que comportin la pèrdua de la condició de funcionari.

Podeu trobar més informació a: http://www.ccoo.cat/fsc/aspnet/assegurances.aspx 

 

ALTRES ASSEGURANCES (LLAR, ACCIDENTS I PLA DE PENSIONS)
Disposem a través de la companyia asseguradora Atlantis d'assegurances per llar, d'accidents i un pla de pensions complementari. Preus exclusius per afiliats/es.