You are here

Les notícies de l'Agrupació

Eleccions sindicals del personal funcionari 2015
Us adjuntem el cartell elaborat amb motiu de la campanya electoral de les eleccions sindicals del personal funcionari de la Generalitat.
 


Publicada al DOGC la convocatòria de procés selectiu, torn de promoció interna, del subgrup C1 del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya
30/01/2014
El dia 7 d'octubre, es va publicar al DOGC la convocatòria de passi al grup C1 del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Per fi s'albira el final del malson d'un 25% de la plantilla i s'obren les portes al veritable desplegament del Cos d'Agents Rurals.

Per CCOO aquesta és la culminació del primer objectiu que ens vam marcar a la VI Conferència de l'Agrupació el novembre del 2012. Han estat gairebé dos anys de feina, de perseverança i, sobretot, de molta fe.


CCOO denuncia a la secretària general del Departament d'Agricultura per un presumpte delicte de prevaricació
30/01/2014
Hem portat la Fiscalia General de l’Estat, el passat 30 de gener, l'ordre manifestament il·legal del Departament d’Agricultura que impedeix vetllar per la disciplina urbanística al 70% del territori.
• Cliqueu aquí per veure la nota de premsa
• Cliqueu aquí per veure el video de la roda de premsa

• Cliqueu aquí per veure la notícia de La Vanguardia
• Cliqueu aquí per veure la notícia del Diari de Girona


La camama de tancar Control Vic
26/09/201
La resolució del DAAM de tancar Control Vic és una decisió gratuïta, precipitada, presa amb nocturnitat i traïdoria, prescindint de l’opinió de les persones afectades, de les destinatàries del Servei, i limitant amb enganys la participació dels sindicats per sota del que estableix la Llei.
• Cliqueu aquí per veure la circular 24-2013 i la circular 26-2013


Compareixença històrica de l'Agrupació d'Agents Forestals de CCOO al Parlament de Catalunya
12/09/2013
Compareixença d'una representació de l'Agrupació d'Agents Rurals de Comissions Obreres davant la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural per a exposar la seva valoració de la campanya de prevenció d'incendis.
• Cliqueu aquí per veure el video

.